PORTFOLIO

Made of hope

»Made of Hope« är en samlingsplats där unga får hjälp att bli entreprenörer och starta företag. Jag tog först fram loggan och färgerna, för att sedan tillverka fasadskylten och trycka kläder.

Michel Issa (bok) är grundare av Kenoro Camp och initiativtagare till flera internationella välgörenhetsprojekt, exempelvis World Aid Active.
Tilldelad Konungens utmärkelse Kompassrosen 2014 årets unga ledare inom näringslivet. Läs mer på ungtledarskap.se
Utsedd som en av Sveriges Supertalanger 2012 av Veckans Affärer!

Detaljer

Kund: Made of Hope

Datum: 2014

Kategori: Branding & produktion

made of hope logotyp
alternativa logotper
Logotypen är framtagen för att fungera på allt från visitkort till stora banderoller. Den snirkliga texten ger en inbjudande känsla samtidigt som undertexten är skriven i en linjär för stabilitet och läsbarhet. Det är viktigt att namnet är tillräckligt tydligt även när logotypen används i litet format.

Fasadskylt

Kunden ville ha någon form av skylt för att märka ut lokalen. Jag gav ett förslag på en flaggskylt som hänger ut från fasaden som syns bra på långt håll från båda sidor. Gatan där lokalen ligger har väldigt många olika skyltar så det gäller att sticka ut från mängden. Produktionen startade efter godkänt korrektur och ett godkännande från fastighetsägaren.

Textiltryck

Jag tog fram förslag på t-shirts då kunden efterfrågade någon form av give-away till olika möten och “entreprenörskvällar”. Det är en relativt enkel form av marknadsföring som också är relativt billig.
fasadskylt
textiltryck
texiltryck

Frågor på det?

HÖR AV DIG!