PORTFOLIO

TBJ Allservice

TBJ är ett nytt företag inom bemanning och städ. Jag blev till en början kontaktad för att ta fram logga och visitkort. Det stora arbetet blev sedan att skapa en hemsida där en viktig del i kundnyttan var ett väl fungerande bokningsformulär.

  • DESIGN & FORMGIVNING

    Logotyp, visitkort, bildekor, reklamblad & hemsida.

  • TRYCK & PRODUKTION

    Visitkort, reklamblad & bildekor.

Detaljer

Kund: Tbj Allservice

Datum: 2016

Kategori: Profilering & Webb

Tillsammans med logotypen tog jag fram ett grafiskt element som utgår ifrån bokstäverna TBJ. Jag förenklade formen till den grad där T och J var varandras reflektion & placerade sedan “B” mellan dem.

Vad gäller bildekoren så monterades logotypen redan på bilfirman. Vad jag sedan gjorde var att lägga till telefonnummer och webbadress.

Hemsidan

Det stora arbetet blev att skapa en hemsida där kunder kunde läsa om olika städrelaterade tjänster och även boka en tid direkt på hemsidan. Jag har skrivit koden från grunden i HTML 5 och CSS. Sektioner som kväver Javascript har jag utgått från färdig kod som jag har anpassat till mina behov. Sidorna laddar väldigt snabbt eftersom varje kod-rad är skriven och optimerad för hand.

Övrigt

Olika sälj- och reklamblad har tagits fram för utskick och överlämning vid kundmöten. En checklista togs även fram för städarna att fylla i och lämna kvar efter en hemstädning.

Social marketing

Produktion av material för sociala medier 2018. Från idé till design.
sociala medier marknadsföring
marknadsföring
sociala media marknadsföring

Övrigt material

Produktion av checklistor, flyers & säljblad.

Frågor på det?

HÖR AV DIG!